Caută
Close this search box.

„Nașul” din cartierul berlinez, Neukölln, şi acoliţii săi invadează România

 

Serialul „4 Blocks”, considerat drept răspunsul Germaniei la „Gomorrah”, cunoscuta producție italiană, va fi difuzat în România din 8 Mai de postul de televiziune TNT.

Produs de câștigătorii Premiului Oscar pentru cel mai bun film străin „The Life of Others/ „Das Leben der Anderen”/ „Viețile altora” (2007), Max Wiedemann, Quirin Berg,  „4 Blocks” spune o poveste despre prietenie și familie, despre trădare și vinovăție din sânul unui clan arab care trăieşte în Neukölln, un cartier mărginaş al Berlinului.

Personajul principal este Ali „Toni“ Hamady (Kida Khodr Ramadan), care, împreună cu soția sa, Kalila (Maryam Zaree), vrea să plece din cartier, părăsind astfel şi o afacere de droguri profitabilă. Cu toate acestea, atunci când cumnatul său, Latif (Massiv), este arestat într-un raid, el este forțat să îşi protejeze familia, nedorind  să cedeze controlul fratelui său imprevizibil, Abbas (Veysel Gelin), care plănuia să devină următorul lider de clan.

Revenirea lui Vince (Frederick Lau), un vechi prieten în care simte că poate avea încredere, aduce înapoi speranța unui viitor în limitele legii, dar se pare că nu există nicio scăpare din spirala descendentă a criminalității.

Odată cu lansarea oficială a serialului, actorii din „4 Blocks” au lansat piesa oficială a filmului care a devenit deja hit în Germania:

Filmările serialului au avut loc în Germania, în vara anului trecut şi au durat 50 de zile. Filmat la Berlin, cu o distribuţie formată din actori deja consacraţi, dar şi cu nou-veniţi, „4 Blocks” este primul serial german spus din perspectiva unei bande arabe. Este o poveste brută și autentică, un portret meticulos cercetat, dar fictiv al cartierului berlinez, a crimei organizate care alimentează acest oraș hedonist, un magnet pentru nonconformiști și turiști.

Din 8 mai, „4 Blocks” va putea fi urmărit în fiecare luni, de la 22:55, la TNT.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri