Caută
Close this search box.

Adele şi-a cumpărat cu 4 milioane de dolari casa de vis, departe de paparazzi

 

Cântăreaţa britanică Adele şi-a cumpărat o casă luxoasă şi confortabilă, în valoare de 4 milioane de dolari, proprietatea numărând nu mai puţin de opt camere, în Sussex, din sud-estul Angliei, informează contactmusic.com.

Cântăreaţa hitului ‘Hello’ – care are o avere estimată la 85 de milioane de lire – alături de soţul său Simon Konecki şi fiul lor de patru ani, Angelo, s-au mutat într-un conac din secolul al XVIII-lea din East Grinstead, Sussex, din sud-estul Angliei, pentru a duce o viaţă ‘normală, departe de blitz-urile’ paparazzilor, şi de zgomotul Londrei.

O sursă apropiată cuplului a declarat pentru Daily Mail: ‘Adele nu îşi doreşte să trăiască alături de alte vedete în Chipping Norton sau Primrose Hill. Ea a ales în mod voit cel mai retras loc la care s-a putut gând astfel încât să trăiască o viaţă normală, fără a se expune presei.’, informează Mediafax.

Se pare că Adele a ales locul potrivit pentru a rămâne neobservată, un vecin al vedetei declarând că nici măcar nu a zărit-o.

Proprietatea imobiliară care are opt camere, este plasată pe un domeniu de 48 de acri, şi include o curte de tenis şi o căsuţă în copac, în timp ce casa este echipată cu şeminee uriaşe şi grinzi la vedere. Totodată, dacă prietenii cântăreţei în vârstă de 28 de ani doresc să vină să o viziteze, există mult spaţiu pentru aceştia, casa având alături trei cabane pentru oaspeţi.

Adele intenţionează să petreacă mult timp în noul său cămin, aceasta mărturisind recent că este nesigură în privinţa susţinerii unor viitoare turnee. Aflată pe scenă în timpul unui concert din Noua Zeelandă, aceasta a spus: ”Să fiu în turnee nu e ceva la care mă pricep – aplauzele mă fac să mă simt puţin vulnerabilă. Nu ştiu dacă voi mai susţine turnee vreodată. Singurul motiv pentru care am acceptat să fac turnee sunteţi voi. Nu ştiu dacă mă pricep. Cea mai mare realizare a întregii mele cariere este acest turneu.”

Deşi se numără printre artiştii cu cele mai mari vânzări de discuri din toate timpurile, Adele a recunoscut în trecut că încă mai suferă de trac pe scenă. Cântăreaţa şi compozitoarea britanincă a mărturisit în 2015 că i se părea dificil să cânte pe scenă şi că era ‘prea înspăimântată să încerce ceva nou.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri