Caută
Close this search box.

Alis Grasu: Instanţa a dat o primă decizie, contestabilă în cazul Ghiuri Pascu

Managerul SABIF, Alis Grasu, a anunţat miercuri că instanţa a dat o primă decizie care este contestabilă în cazul Ghiuri Pascu.
Dr.Grasu a declarat că, în mod legal, trebuie să atace sentința: ”Noi nu ne dorim neapărat să ne păstrăm sancţiunea dar legal trebuie să folosim toate căile. Medicul a primit sancţiunea administrativă cu reducerea salariului. Tribunalul a dat o primă decizie la judecare pe fond. Nu a dat şi motivarea. Aceea va fi în adresa pe care o vom primi detaliat. Noi suntem obligaţi că aşa este corect să mergem şi la recurs. dacă va câştiga va câştiga . Îi vom da banii care au fost reţinuţi înapoi”, a spus managerul Serviciului de Ambulanţă.
Tribunalul Bucureşti a anulat sancţiunea dată de Ambulanţa Bucureşti medicului Anca Dobre, cea care a ajuns prima acasă, la Ioan Gyuri Pascu.
Anul trecut, medicul s-a ales cu diminuarea salariului pe motiv că nu a avut cu el întregul echipament şi că nu a putut dovedi că pacientul a refuzat transportul la spital. Decizia instanţei nu este însă definitivă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri