Caută
Close this search box.

Angajare controversată în Primăria Capitalei

Vedeta Alina Laufer a fost numită, de Gabriela Firea, la conducerea uneia din societățile Primăriei Capitalei iar opoziția acuză de nepotisme, relatează protv.ro.

Primăria Capitalei a înființat 20 de societăți pe acțiuni, care se vor ocupa de la construcții de pasaje la publicitate stradală, în acest fel problemele orașului vor avea rezolvare, conform opiniei primaruluiGabriela Firea.

În Compania Municipală Sport Pentru Toți București SA a fost numită Alina Laufer, artistă, vedetă în emisiunile mondene și sotia secretarului de stat în Ministerul Mediului de afaceri, Ilan Laufer. Primarul Gabriela Firea spune că numirile sunt interimare, iar consiliile permanente vor fi prezentate mai tarziu.

Dar opozitia, care a atacat în instanță înființarea societăților, o acuză pe Firea că a numit în consiliile de administrație oameni din primăria Voluntari, condusă de soțul ei, sau din clientela politică.

Societăile pe acțiuni au fost votate și înființate în două sesiuni extraordinare ale Consiliului General.

În aceste consilii se găsesc membri PSD, PMP, ALDE, dar și angajați ai SC Green City Voluntari, compania care se ocupă cu întreținerea și administrația spațiilor verzi din orașul Voluntari, acolo unde primar este Florentin Pandele, soțul Gabrielei Firea.

Consilierii de la USR au anunțat că vor acționa în instanță decizia de înființare a societăților. Și consilierii PNL s-au opus.

Gabriela Firea își apără ideea și promite că Bucureștiul va fi administrat ca metropolele europene. Acuză că din cauza intereselor firmelor private care au orbitat în jurul primăriei proiectele au întarziat prea mult, potrivit sursei citate.

Referitor la numirile din consiliile de administratie, Primarul General al Capitalei susține că sunt interimare, iar consiliile permanente vor fi prezentate mai târziu. Opoziția se teme însă că vor fi numiți alți băieți deștepți, apropiați actualei conduceri.

sursa foto: click.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri