Caută
Close this search box.

Antrenorul CSM Bucureşti, dezvăluiri din infernul din Ungaria: Paula a primit un litru de urină în cap

Peste 5.000 de ultraşi au strigat la Budapesta, în timpul meciului de handbal al echipei CSM Bucureşti: „duceţi-vă acasă, ţiganilor, animalelor, orfanilor!”

Antrenorul suedez al al formaţiei CSM Bucureşti, Per Johansson, a povestit prin ce a trebuit să treacă echipa sa la meciul cu Ferencvaros, de la Budapesta, din sferturile de finală ale Ligii Campionilor, precizând că portarul Paula Ungureanu a fost stropită cu urină.

„Isteria a fost totală. Am trăit două meciuri între două echipe est europene, două partide care mi-au adus lacrimi de bucurie în ochi, dar am fost descurajat de această lume bolnavă în care trăim, în care ura se dezvoltă pe zi ce trece.

În Ungaria nu se mai ascunde cel mai rău model de xenofobie şi fascismul este acceptat! A fost mai mult decât despre sport!

A fost despre două ţări, Ungaria şi România, care se urăsc, o ură care a fost înfricoşător de reală.

Portarul nostru, Paula, a primit un litru de urină în cap, zece monede şi trei brichete, iar 5.000 de nazişti ultraşi i-au transmis: du-te acasă animalo, ţiganco!”, a relatat tehnicianul suedez, într-o postare postare pe pagina personală de Facebook.

CSM Bucureşti s-a calificat pentru al doilea an consecutiv în turneul Final Four al Ligii Campionilor, după ce a obţinut o dublă victorie cu Ferencvaros, 30-25 în România şi 27-26 la Budapesta, potrivit Mediafax. Campioana României îşi va putea astfel apăra trofeul pe 6-7 mai, tot în capitala Ungariei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri