Echipa de baschet feminin ACS Sepsi SIC din Sfântu Gheorghe, câștigătoarea celui de-al doilea titlu consecutiv de campioană națională, a fost sărbătorită vineri seară de comunitatea locală.

Jucătoarele și staff-ul tehnic au urcat pe scena Zilelor Sfântu Gheorghe, în uralele câtorva sute de fani, și au prezentat trofeul dobândit joi la Cluj-Napoca, după ce au învins Universitatea în meciul al patrulea al finalei Ligii Naționale.

Căpitanul echipei, Annemarie Godri-Părău a declarat că a fost impresionată de primirea făcută acasă și a ținut să mulțumească, în mod special, suporterilor care au susținut și motivat jucătoarele.

”A fost un campionat mult mai greu. (…) Ne-am simțit extraordinar acasă și vreau să mulțumesc din suflet suporterilor care întotdeauna sunt alături de noi”, a spus aceasta, citată de Agerpres.

Ambrus Jozsef, reprezentantul Consiliului Județean Covasna în Consiliul de Administrație al Sepsi Sic, a declarat că rezultatul este ”fabulos”, având în vedere că echipa covăsneană a avut în acest campionat adversare foarte puternice, cu bugete mult mai mari decât campioana.

ACS Sepsi SIC Sf Gheorghe a câștigat, joi, al doilea său titlu de campioană națională la baschet feminin, după ce a învins-o pe Universitatea Cluj-Napoca cu scorul de 85-76 (20-23, 22-14, 9-22, 34-17), în deplasare, în meciul al patrulea al finalei Ligii Naționale de baschet feminin.

Sepsi s-a impus cu scorul general de 3-1, finala având loc după sistemul cel mai bun din cinci meciuri. ”U” a învins în prima partidă, cu 66-64, în deplasare, dar apoi le-a pierdut pe următoarele trei, cu 66-72 la Sf. Gheorghe, 68-72 și 76-85 la Cluj-Napoca.

130 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here