Caută
Close this search box.

Cel mai așteptat film revine în cinematografe

”Furios și Iute 8”, cel mai așteptat film, revine din 21 aprilie în cinematografele românești.

După ce Fast and Furious 7 a ajuns aproape cel mai repede la 1 milion de dolari încasări și la cel de-al șaselea titlu cu cele mai mari încasări din istorie, pe 21 aprilie puteți viziona în cinematografele din toată țara, cel mai nou capitol din cea mai populara și îndrăgită serie din toate timpurile: Fast and Furious 8.

Acum, Dom și Lett sunt în luna de miere, Brian și Mia s-au retras din acțiune, iar restul echipei a fost exonerată de orice vină. Cu toții par să ducă o viață cât de cât normală. Dar când o femeie misterioasă  îl seduce pe Dom să intre în lumea interlopă, acesta pare că nu mai are scăpare. Ajunge să-i trădeze pe cei care îi erau cei mai apropiați și cu toții vor fi supuși unor încercări cum nu și-au imaginat vreodată.

În Furios și iute 8, potrivit Cinemagia.ro, lui Vin Diesel i se alătură o distribuție stelară, formată din Dwayne JohnsonJason StathamMichelle RodriguezTyrese Gibson, Chris „Ludacris” Bridges, Nathalie Emmanuel, Elsa Pataky și Kurt Russell.  Alături de nou-venita Charlize Theron îi vom regăsi pe Scott Eastwood și pe multipremiata cu Oscar, Helen Mirren.  Filmul e regizat de F. Gary Gray (Straight Outta Compton), și produs de Neal H. Moritz, Michael Fottrell și Vin Diesel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri