Pe 22 aprilie, în Piața Constituției, începând cu ora 14, se va desfășura cea de-a patra ediție a acestui concurs.

Competiția „The color run România” este organizată de către “Kick off Events” și are ca scop promovarea unui stil sănătos de viața. Aceasta se adresează tuturor amatorilor de sport și constă într-o cursa necronometrată, pe parcursul a 5 kilometri, în cadrul căreia toți participanții sunt vopsiți din cap până în picioare, la finalul fiecarui kilometru, în diverse culori. Traseul de 5 kilometrii cuprinde: Bulevardul Libertății, Bulevardul Națiunile Unite, Bulevardul Libertății, Bulevardul Unirii. Start și sosire, Piața Constituției.

Nu exista limită de vârstă, evenimentul fiind destinat tuturor persoanelor care respecta regulamentul, însă fiecare adult va completa o declarație pe propria răspundere că este apt pentru efort fizic. Pentru fiecare copil participant, tutorele legal își va da permisiunea, în scris, pentru copilul său.

Concurentii vor purta tricouri albe puse la dispoziție de către organizatorii concursului.

Pentru o buna desfășurare, traseul de concurs va fi semnalizat și supravegheat de comisari de cursă, amplasați in diverite puncte ale traseului.

Primul start va fi la ora 16, iar urmatoarele în functie de numărul de participanți, la aproximativ 4-5 minute distanță.

109 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 + 6 =