Caută
Close this search box.

Corul de copii Radio va prezinta …un „bucluc”

Cu veselia, energia si sinceritatea specifica varstei lor, copiii Corului Radio indrumati de Voicu Popescu va invita sambata, 8 Aprilie, ora 19 la Sala Mihail Jora a Societatii Romane de Radio la un concert al primaverii si al bucuriei.

Intitulat „Ce bucluc!” – dupa titlul poeziei lui Marin Sorescu – tinerii interpreti intra in universul copilariei cu „Hora de soareci” de Paul Constantinescu, „Am o mata si-un motan” de George Balint, fragmente din „Jocuri pentru pacea planetei” de Dan Buciu si din „Ofranda copiilor lumii” de Sabin Pautza. Ajutati de actorul Dragos Huluba ca regizor si indrumator  de miscare scenica, el insusi apare in spectacol prin momente de step si pantomima care implinesc spectacolul muzical.

Acompaniati de Magdalena Faur la pian, de Simona Sandulescu la orga, de Freja Apelvisk la violoncel , de Alexandru Anastasiu la vibrafon,in a doua parte a concertului sunt interpretate piese dedicate Sarbatorii Pascale: „Coralia” de Cornelia Tautu,  „Juxta crucem”, „Lacrymosa” de Felicia Donceanu, „Hymnus” de Otmar Mach si „Cantate Domino” de Rupert Lang.

Cu multe aprecieri internationale in cei peste 70 de ani de existenta, Corul de Copii Radio a demonstrat o forta a cunoasterii muzicii, a muncii, a bucuriei, a energiei pe care, cu siguranta, o veti intalni si in acest concert „buclucas”!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri