Caută
Close this search box.

Dan Șova, acest Tăriceanu 2, a intrat la permise peste rând

 

Doi angajați de la Serviciul de Permise Auto din Pipera sunt cercetați disciplinar, acuzați că l-ar fi ajutat pe fostul ministru Dan Șova să intre mai repede ca să își schimbe permisul.

Neregula a ieșit la suprafață după ce deputatul USR Cornel Zainea a suprins momentul în care Șova intra în fața oamenilor de la coadă. Politicianul a publicat apoi fotografiile pe Facebook, unde povestește că stătea la rând să își schimbe permisul, iar în fața lui asteptau doar cinci persoane. Deputatul spune că cel care l-ar fi ajutat să intre mai repede, în fața rândului, pe Dan Șova ar fi fost un angajat al Serviciului de Permise.

La plecare, fostul ministru ar fi încercat să treacă neobservat: și-a pus ochelarii de soare și a dat mâna cu cel care l-a ajutat să nu mai aștepte la coadă, așa cum stă bine orice cetățean.

Reprezentanții Direcției de Înmatriculări au confirmat neregula, dar au precizat că nu au sșiut de ea. Potrivit acestora, doi angajați i-ar fi facilitat intrarea lui Șova peste rând și aceștia urmează să fie cercetați disciplinar.

O situație asemănătoare s-a petrecut și anul trecut, când președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a fost filmat, când s-a dus la sediul înmatriculări să-și reînnoiască permisul de conducere și a ocolit coada de aproximativ o mie de persoane pe o uță din curtea interioară.

Acolo a fost așteptat de reprezentanți ai instituției, care l-au condus în clădire și i-au făcut procedurile pentru eliberarea documentului.

Ancheta deschisă atunci s-a finalizat cu mustrare scrisă pentru cei doi angajați care l-au ajutat pe Tăriceanu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri