Caută
Close this search box.

DermaVital: Puterea energetica a Chakrelor

Articolul este furnizat de doamna Florica Munteanu, manager DermaVital, specialist în biorezonanță, nutriție și homeopatie, membră a Societății Naturiștilor din Germania.

Chakrele sunt centre de energie care isi au punctul de pornire in canalul energetic al coloanei si radiaza energia spre interiorul corpului. Sunt centre energetice care organizeaza la nivel corporal-spiritual si suflet procese de invatare bine stabilite. Prea putina energie intr-una sau mai multe chakre duc la probleme de sanatate corporale si psihice.

Vorbim de sapte chakre principale, cu aparatele de biorezonanta putem stabili cu exactitate dereglarea energetica a chakrelor, iar cu aparatele Bicom Optima putem debloca sau readuce chakrele energetice in echilibru.

Chakra -1(culoare rosie)– chakra radacinii, prima treapta a cunoasterii omului, face legatura intre lumea pamanteana si cea psihica, o dereglare energetica pe aceasta chakra se manifesta la nivel corporal in: constipatie, dureri lombare, boli ale oaselor, sufleteste:frica de existenta, lipsa de incredere in propria persoana cat si in ceilalti, depresie, atacuri de panica.
Chakra -2(orange)-sakrala, este chakra care ne da „chef de viata”, blocajele energetice pe aceasta chakra duc la nivel corporal:boli ale organelor genitale, impotenta, lipsa libidoului, sufletesti (vicii, inactivitate, lipsa de incredere).
Chakra -3(culoare galbena)-chakra plexusului solar  apartine de elementul foc, lumina, caldura, energie, putere, succes, se dezvolta Eul personal,blocajele pe aceasta chakra duc la nivel corporal la: probleme digestive,probleme stomacale,supra/subgreutate, diabet. Sufleteste: agresivitate,nesiguranta,lipsa somnului,cosmaruri.
Chakra -4(culoare verde) este chakra inimii-centrul iubirii neconditionate,, omenia,compasiunea,dereglari pe aceasta chakra corporal se manifesta in afectiunii ale inimii, probleme de piele si boli de plamani. Sufleteste: persoana rebela, nu mai are dorinta de contacte sociale, foarte rece.
Chakra-5(culoare albastru) – chakra gatului, aflarea adevarului,comunicare, blocata se manifesta la nivel corporal in afectiunii tiroida,durerii ceafa, durerii cap, migrene. Sufleteste: dereglari in vorbire, memorie, lipsa somnului.
Chakra- 6(culoare violet) Chakra fruntii-„al treilea ochi” ochiul de veghe-epifiza, inteligenta,persoane cu un simt al paranormalului, blocaje pe aceasta chakra duc la dureri de cap, ochii si organele de simt, sufleteste: lipsa de concentrare, invatat, memorie.
Chakra-7(culoare alba)– chakra coroanei,este deschisa spre cer, spre infinit,ne leaga de cer si dumnezeu, este centrul spiritualitatiii, luminozitatii si religiozitatii omului. Blocaje pe aceasta chakra duc la probleme imunitare, boli cronice, depresii, dementa. La nivel sufletesc: apatie, fuga de raspundere, evadarea din realitate. Se inchide o usa pentru toata lumea, cheia este undeva in univers aruncata.
Prin diagnosticarea energetica cu aparate, care au la baza fizica cuantica santem in masura sa diagnosticam aceste blocaje si cu aparatele bicom-optima sa sutinem fenomenul de deblocarea si reintegrare energetica a chakrei blocate. Este o terapie moderna, fara dureri, fara medicamente, fara efecte secundare. Va asteptam cu drag sa va faceti o programare la centrul german dermaVital din Bucuresti.

Un răspuns

  1. tampenii mai mari inca nu am vazut, pana la acest „articol”, daca bucurestenii pun botul la asa manipulatii si mistificari, inseamna ca , capitala Romaniei nu este doar capitala mondiala a lasitatii, dar si a prostiei…Firma asta trebuie sa fie formata doar din escroci bolnavi de inavutire fara munca, care balmajesc lucruri precum papagalii, desigur , impletindu-le mereu cu dumnezeu, etc. tocmai pentru ca sa aiba scuza finala, adica „asa a vrut dumnezeu”.Atentie, femei care va lasati „tratate” cu raze, radiatii, etc, dupa cativa ani, pieea voastra o sa arate precum a rinocerilor si elefantilor, daca si razele solare(cele mai naturale) , intr-un mic exces, dauneaza grav, imaginativa-ti ce efecte au aceste „tratamente”…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri