Caută
Close this search box.

Deținuți de la Penitenciarul Gherla, la târgul de joburi din Cluj

 

Un număr de 13 deţinuţi, atât femei, cât şi bărbaţi, din cadrul Penitenciarului Gherla participă, vineri, la bursa locurilor de muncă organizată de AJOFM Cluj în Cluj-Napoca şi Dej.

Purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Gherla, Dan Donciu, a declarat, vineri, că deţinuţii se află la finalul executării pedepselor privative de libertate.

”Un număr 13 deţinuţi de la Penitenciarul Gherla participă, vineri, la Bursa Generală a Locurilor de Muncă, organizată de către Agenţia Judeţeană de Ocupare a Forţei de Muncă (AJOFM) Cluj. Deţinuţii participă atât la Cluj-Napoca, cât şi la Dej la bursa respectivă, aceştia aflându-se la finalul executării pedepselor privative de libertate şi nutresc speranţa reinserţiei pe piaţa muncii. Deţinuţii, femei şi bărbaţi, au fost selectaţi de reprezentanţii Penitenciarului Gherla, pentru a participa la acest eveniment”, a spus Donciu, citat de Mediafax.

Reprezentanţii AJOFM Cluj au declarat, la rândul lor, că la bursa din Cluj-Napoca participă 35 de angajatori care oferă peste 1.400 de locuri de muncă, printre acestea regăsindu-se şi cele pentru persoane cu diverse deficienţe şi dizabilităţi.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri