Caută
Close this search box.

Drifturi ilegale în parcările din Capitală

Pasionații de curse și de viteză nu au murit, cel puțin nu în București. De câțiva ani buni, în fiecare vineri seară, sute de iubitori de mașini se adună în parcarea privată a hypermarketurilor din Băneasa și într-una dintre parcările din parcul Herăstrău  unde îi privesc pe cei zeci de șoferi amatori, care își tunează mașinile de sute de cai putere și le arată tuturor ce puternice sunt.

Cu cât lasă mai mult fum în urmă, cu atât sunt mai apreciați șoferii care participă la drifting. Și nu se opresc până nu-și tocesc de tot cauciucurile, la final fiind aplaudați de mulțimea adunată.

Potrivit Stirile.protv.ro,  la început au fost organizate de o fundație, în fiecare vineri seară. Numărul participanților a tot crescut, iar unii dintre ei n-au mai respectat nicio regulă, asa că reprezentanții ONG-ului nu i-au mai sprijinit.

Spectacolul nu durează niciodată prea mult, deocarece polițistii de la Brigata Rutieră le stică demonstrațiile de fiecare dată. Zeci de șoferi sunt amendați în fiecare vineri seară de catre acestia, iar unii sunt duși la secție din cauza faptului că nici măcar nu dețin premis de conducere.

Cei care fac așa ceva, riscă amenzi de sute de lei și reținerea certificatului de înmatriculare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri