Caută
Close this search box.

Fotbal: Fostul internațional englez Ehiogu a murit la 44 de ani

 

Fostul internațional englez Ugo Ehiogu a decedat la vârsta de 44 de ani, după un stop cardiac, a anunțat, vineri, clubul de fotbal Tottenham Hotspur, citat de Reuters.

Ehiogu, fost fundaș la Aston Villa, care era antrenor la echipa Under-23 a clubului londonez, a fost transportat joi la spital, după ce și-a pierdut cunoștința pe terenul de antrenament. Ehiogu a fost tratat de urgență la spital, unde a decedat în primele ore ale zilei de vineri, a menționat clubul, potrivit Agerpres.

Ugo Ehiogu a jucat la Middlesbrough în dubla cu Steaua București din semifinalele Cupei UEFA, în 2006, (0-1 la București și 4-2 acasă), pierzând finala cu Sevilla (0-4).

În cariera sa, el a jucat peste 300 de meciuri pentru Aston Villa între 1991 și 2000, apoi a petrecut șapte ani în tricoul lui Middlesbrough. Ehiogu a strâns patru meciuri în naționala Angliei și a mai evoluat la West Bromwich Albion, Leeds United, Glasgow Rangers și Sheffield United, înainte de a agăța ghetele în cui în 2009.

”Cuvintele nu pot exprima șocul și tristețea pe care le simțim la club”, a afirmat un oficial al lui Tottenham, John McDermott.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri