Caută
Close this search box.

Grindeanu, despre Tudorel Toader: Nu cred că are o problemă să explice deciziile pe care le-a luat

 

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, luni, că a discutat cu ministrul Justiţiei, Tudorel Toader despre punerea în acord a deciziilor CCR cu Codul penal şi Codul de procedură penală, afirmând că nu ar avea nicio problemă dacă PSD sau ALDE l-ar invita pe Toader să explice evaluarea procurorilor-şefi.

„Nu domnul Tudorel Toader e supus evaluării, el a făcut o evaluare a ceea ce a însemnat modul în care şi-a desfăşurat activitatea Parchetul General şi DNA. Am avut o discuţie azi-dimineaţă cu dânsul pe ceea ce înseamnă politici în continuare şi anume punerea în acord a deciziilor Curţii Constituţionale cu Codul penal şi Codul de procedură penală”, a declarat premierul Sorin Grindeanu.

Întrebat dacă evaluarea pe care a făcut-o ministrul Justiţiei va fi discutată în şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD din această săptămână, Grindeanu a spus că încă nu are ordinea de zi a întâlnirii.

„Dacă se consideră necesar de către coaliţie sau de către unul dintre partidele care fac parte din coliţie sau de ambele, eu cred că nu are o problemă domnul ministru să meargă să explice deciziile pe care le-a luat”, a mai spus premierul Grindeanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri