Caută
Close this search box.

Incendiu la un apartament din Slatina: 30 de persoane evacuate

 

Aproximativ 30 de persoane au fost evacuate sâmbătă dintr-un bloc din Slatina, în urma unui incendiu izbucnit la un apartament situat la etajul al patrulea al imobilului, a anunțat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, Alin Băsășteanu, citat de Agerpres.

După o intervenție de peste o oră, în jurul orei 14,00, incendiul a fost lichidat. Nu au fost victime.

Persoanele evacuate s-au întors în locuințe la finalul intervenției pompierilor.

„Incendiul a fost anunțat în jurul orei 12,40, iar la fața locului s-au deplasat în scurt timp pompierii de la Detașamentul Slatina, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autoplatformă pentru intervenție la înălțime și un echipaj SMURD. Pompierii au găsit în flăcări bunurile din patru camere de locuit ale unui apartament situat la etajul patru. Incendiul se manifesta cu degajări mari de fum, fiind luată decizia evacuării locatarilor. Au fost evacuați ori s-au autoevacuat aproximativ 30 de persoane. Au ars materiale textile, mobilier, electronice, electrocasnice din camerele unui apartament”, a precizat Băsășteanu.

Potrivit reprezentanților ISU, cauza probabilă a incendiului este folosirea intenționată a sursei pentru a genera focul.

Imobilul în care a avut loc incendiul este situat în imediata apropiere a sediului Poliției Slatina și în proximitatea sediului ISU Olt.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri