Caută
Close this search box.

Ionuț Chirilă, viață grea la Târgu Mureș

Fratele mai mare al renumitului cantautor Tudor Chirilă nu o duce la fel de bine în lumea fotbalului. Ionuț Chirilă (51) de ani, recent numit antrenor principal la ASA Tg Mureș, nu își dezminte ”renumele” de personaj dificil, reușind să intre în conflict cu jucătorii mureșeni după numai trei partide pe banca acestora.

Din păcate pentru Chirilă, ASA TG Mureș continuă să ocupe ultimul loc în play-out, fiind ca și retrogradată în Liga a II-a.

Atmosfera este plină de praf de pușcă, iar temperamentalului tehnician bucureștean nu i-a trebuit mult pentru a intra în coliziune directă cu câțiva dintre fotbaliști, între care și internaționalul Gabi Mureșan, unul dintre liderii vestiarului. Se pare că reproșul principal care i se aduce lui Chirilă este acela al unei atitudini superioare și distante. Ca întotdeauna, adevărul pare a se afla, undeva, pe la mijloc, nici fotbaliștii neputându-se lăuda cu cine știe ce merite în actuala ediție de campionat. Dimpotrivă. Dacă va continua să schimbe antrenorii în fiecare lună, ASA Tg.Mureș, cu doar 2-3 ani în urmă o candidată serioasă la titlul de campioană, nu se va opri decât foarte jos, în Liga a II-a sau chiar a III-a. Soluția nu este numai la jucători. Și nici la antrenori. Spre conducere nu privește nimeni ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri