Caută
Close this search box.

Miracol de Paşti în familia unui tânăr care a pierit în #Colectiv

Marcela şi Dorin Bucă, părinţii lui Andrei, tânărul arhitect, în vârstă de 29 de ani, care a murit în tragedia din clubul „Colectiv”, nu au suportat ideea de a nu avea un copil. În urmă cu câteva zile, Marcela Bucă (52 ani) a născut o fetiţă perfect sănătoasă. Soţii Bucă spun că fetiţa este o minune, un dar de la Dumnezeu.

După ce, pe 30 octombrie 2015, şi-au pierdut unicul fiu, Andrei Bucă (29 ani), în cumplita tragedie din clubul bucureştean “Colectiv”, cei doi au avut puterea să treacă peste durerea sfâşietoare şi să o ia de la capăt, cu speranţă şi credinţă.

De câteva zile soţii Bucă au din nou un motiv de bucurie. Cu doar câteva zeci de ore înainte de marea sărbătoare creştină a Învierii Domnului, în familia lor a sosit un nou membru: Andreea Gabriela.

Deşi are 52 de ani, Marcela a născut fără mari probleme, fetiţa fiind perfect sănătoasă. I-au pus numele Andreea, în memoria lui Andrei, şi Gabriela, pentru că vestea că Marcela este însărcinată a venit chiar în ziua Sfinţilor Arhangheli Mihail şi Gavriil.

„Poartă numele arhanghelului Gabriel, cel care a adus veşti pe lume, inclusiv despre venirea Mântuitorului. Am numit-o aşa pentru că tot de Sfinţii Arhangheli ne-a venit şi nouă vestea minunată”, a declarat Dorin Bucă pentru Obiectiv Vocea Brăilei.

„Nu găsim cuvintele care să exprime bucuria cu care ne-a umplut sufletele acest copil! Nu vom găsi niciodată vorbele de bucurie şi de mulţumire Lui Dumnezeu pentru minunea care a venit la noi în casă”.

FOTO: obiectivbr.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri