Caută
Close this search box.

Poliţia suedeză a arestat două persoane, implicate în atacul terorist din Stockholm

 

Poliţia din Suedia a arestat două persoane după ce un camion a lovit un grup de pietoni dintr-o zonă circulată din centrul oraşului Stockholm şi s-a oprit într-un magazin, omorând cel puţin patru persoane, scrie BBC.

Primul bărbat arestat este reţinut pentru suspiciuni că ar fi comis un act de terorism prin crimă, potrivit BBC. Acesta a fost prins de poliţie vineri seara, după ce a fost lansată o înregistrare video cu o persoană bănuită că ar fi comis atacul.

Poliţia a confirmat că o persoană care semăna cu cea din filmare a fost arestată în Marsta, la 40 de km nord de Stockholm.

”Am investigat mai multe persoane vineri seara pe care noi le considerăm de interes într-un fel sau altul, şi recent am arestat pe cineva” a declarat Jan Evensson, poliţist de investigaţie.

Cel de-al doilea bărbat a fost arestat în nord-vestul Stockholm-ului şi are legături cu bărbatul arestat în Marsta, spune presa locală citând surse din poliţie

Un camion a lovit un grup de pietoni dintr-o zonă circulată din centrul oraşului Stockholm şi s-a oprit într-un magazin. Cel puţin patru persoane au fost ucise, iar numeroase altele sunt rănite, afirmă poliţia suedeză. Premierul Suediei a calificat atacul ca fiind terorist.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri