Un bătrân de 78 de ani din localitatea vrânceană Vânători a găsit pe stradă, săptămâna trecută, un rucsac în care se aflau aproape 14.000 de euro.

Bătrânul a predat bunul găsit Poliției iar în urma anchetei aceștia au descoperit că persoana căreia îi aparțineau banii era o femeie din localitatea Panciu care vânduse un teren, informează Digi24.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Vrancea, un bătrân în vârstă de 78 de ani din localitatea Vânători a găsit, săptămâna trecută, pe stradă, în zona Bisericii Catolice din Focşani, un rucsac. Omul ar fi întrebat pe stradă dacă cineva a pierdut geanta respectivă, însă cum nu a găsit proprietarul, a luat-o cu el.

După ce a ajuns acasă, bărbatul s-a uitat în rucsac împreună cu familia, iar când a descoperit teancurile de bani, în total 13.700 de euro, a mers la Poliţia Focşani şi a predat geanta cu tot cu conţinutul acesteia.

Poliţiştii vrânceni au identificat proprietarul rucsacului cu ajutorul chitanţelor emise de bancomat la scoaterea unei sume de bani. Este vorba despre o femeie din localitatea Panciu, care a declarat că banii reprezintă contravaloarea unui teren pe care l-a vândut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here