Caută
Close this search box.

Victimele din #Colectiv: Statul e vinovat 100% de moartea copiilor în spitale

Tedy Ursuleanu, victimă a incendiului din 30 octombrie 2015 din Clubul Colectiv, şi Eugen Iancu, tatăl lui Alexandru, de 22 de ani, care a murit la Spitalul Sfântul Ioan câteva săptămâni mai târziu, au criticat faptul că statul nu se va constitui parte în proces pentru plata daunelor, pentru că „statul este vinovat de moartea copiilor”. Ei spun totuşi că este o primă înfăţişare şi că aşteaptă finalizarea procesului.

„Aşteptăm închiderea dosarului. Decizia nu este definitivă. Este o debandadă tot ce se întâmplă”, a declarat Tedy Ursuleanu pentru News.ro.

Eugen Iancu, cel care a înfiinţat Asociaţia Colectiv GTG 3010, este de părere că „este o primă înfăţişare, iar decizia este pe undeva normală”.

„Statul este vinovat sută la sută de moartea copiilor în spitale. Vă daţi seama că statul nu va recunoaşte existenţa bacteriilor în spitale”, a spus Eugen Iancu.

Magistraţii au respins miercuri cererea urmaşilor celor decedaţi şi a răniţilor din clubul #Colectiv ca statul să fie parte în proces pentru plata despăgubirilor.

FOTO: news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri