Caută
Close this search box.

Accident grav lângă Clisura Dunării: O persoană a murit și patru, grav rănite

 

O seară de distracţie s-a sfârşit cu o tragedie cumplită pentru mai mulţi tineri din Mehedinţi. Unul dintre ei care tocmai sărbătorea împlinirea a 21 de ani a fost rănit grav în urma unui accident rutier, iar unul din prietenii săi a murit.

Tânărul de 21 de ani şi-a luat doi prieteni în maşină şi au plecat în Clisura Dunării, să sărbătorească. Nu au mai ajuns, pentru că într-o curbă, în comuna Eşelniţa, şoferul a pierdut controlul autoturismului. A intrat pe contrasens şi s-a ciocnit violent cu o altă maşină care circula regulamentar. În urma impactului, un tânăr de 25 de ani, prieten cu şoferul care-şi sărbătorea ziua, şi-a pierdut viaţa, iar alte patru persoane au ajuns la spital, relatează TVR.

Tânărul aniversat și-a luat doi prieteni în maşină, un tânăr de 25 de ani, în dreapta, şi un altul de 19 ani în spate şi au plecat din Orşova către Clisura Dunării. Pe o vreme ploioasă, într-o curbă, a pierdut controlul volanului. Maşina a intrat în derapaj şi a ajuns pe contrasens, unde s-a lovit cu un alt autoturism, in care se aflau doi tineri, soţ şi soţie.

Pentru scoaterea din maşină a şoferului şi a tânărului aflat în dreapta a fost nevoie de echipajul de la descarcerare. Bărbatul de 25 de ani a murit în drum spre spital. Şi ceilaţi au fost răniţi grav.

Poliţiştii i-au testat pe cei doi şoferi, însă nici unul dintre ei nu consumase băuturi alcoolice.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri