Caută
Close this search box.

Cum și-au petrecut românii weekend-ul de 1 mai?

Weekend-ul de 1 mai a fost un weekend cu adevărat încărcat pentru mulți turiști. Încă de vineri după-amiază șoselele și autostrăzile au fost pline de oameni care și-au dorit o mini-vacanță de neuitat. Stațiunea Mamaia a fost și anul acesta atractia cea mai mare a turiștilor.

Distracția de la malul Mării Negre a început de sâmbătă cu o expozitie de 8 mașini de concurs, care totalizează peste 5.000 de cai putere, pe platoul Piațetei Cazino din Mamaia. Acestea au fost expuse pana duminică la ora 12, când au pornit spre Cazino-ul din Constanța unde, între orele 14-20 au facut un adevarat spectacol de drifturi.

Pasionații sporturilor pe 4 roți au avut parte duminică după-amiază de un adevarat spectacol de drift. Parcări prin derapaj, treceri printre obstacole în drift, întoarceri la 180 de grade sau atingerea unor obiecte așezate în diverse puncte au avut loc duminică în parcarea din capătul falezei din Constanța.

Competiția DRIFT GAMES BY THE SEA face parte din seria de evenimente dedicate inaugurării noului sezon estival.

8 dintre cei mai iubiți piloți de curse au facut un spectacol de neuitat pentre miile de oameni care îi priveau uluiți.

Traian Bușe (primul campion național la drift din istoria României):

Sorin Ene (campion național 2015):

Cătălin Trifan (vicecampion național 2015):

Radu Moise:

Radu Văduva:

Ilarion Grigorici:

Gabi Imre (trainer Academia de Drift):

Și nu în ultimul rând, cel mai bine cotat pilot român de drift, Cătălin Ciortan (dublu campion național și campion European):

Imediat după Drift Games, sezonul în driftul românesc va continua cu Drift Grand Prix la Piața Constituției din Capitală (6-7 mai) și prima etapă din Campionatul Național de Drift pe circuitul de la Mariapocs (13-14 mai).

Agitația a continuat până luni seară. Statiunea Mamaia, de 1 mai, a fost o adevarată atracție pentru turisții iubitori de caldură și de mare, seara debutând cu un foc de artificii de cateva minute.

 

 

 

 

 

 

 

Plaja a fost invadată de mii de tineri, încă de dimineață. Apa mării nu s-a încălzit încă, însă, vremea bună și soarele i-a aruncat pe aceștia în valurile mării, fară să țină cont că briza răcoroasă a mării își făcea simțită prezența. Cluburile au fost și ele de-asemenea pline de voie bună și distracție.

Și orașul Constanța a fost invadat. Cazino-ul Constanța, nelipsit din pozele de vacanță ale turiștilor, a fost locul unde s-au relaxat și și-au petrecut ziua aceștia.

Această mini-vacanță a adus în inimile tuturor multă relaxare, voie-bună și distracție. Oamenii și-au încărcat bateriile și asteaptă cu nerăbdare să se întoarcă pe litoral.

(Material realizat de Roberta Stănculescu și Andreea Vochin)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri