Caută
Close this search box.

Real Madrid, spre gloria de altădată

Cea mai galonată echipă a Europei, cu 11 victorii finale în Liga (Cupa) Campionilor, Real Madrid, a făcut un pas mare și previzibil către o nouă finală, spulberându-și concitadina Atletico în fața unui ”Santiago Nernabeu” arhiplin.

A fost REAL MADRID – ATLETICO MADRID 3-0, dar ceea ce rămâne este – dincolo de implacabilul scor de forfait – este noua dezlă#nțuire a lui Cristiano Ronaldo, ajuns la cel de-al 42-lea hat-trick (3 goluri în aceeași partidă) sub culorile lui Real. Starul portughez a făcut cam ce a vrut și când a vrut, irosind cu superioritate destule momente bune, dar înscriind cu eleganță și impetuozitate în minutele 10, 73 și 86. După ce a ”martelat-o” pe Bayern Munchen în sferturile de finală, înscriind de cinci ori în poarta bavarezilor, Cristiano (foto) și-a executat acum adversarii de la Atletico, o echipă ce a părut că nu vfrea, dar nici nu poate absolut nimic în fața ”uriașilor” cu echipament alb. A fost, în min.86, golul cu nr. 103 în Liga Campionilor pentru teribilul portughez, mai mult, adică, decât a înscris întreaga echipă a lui Atletico, în toate timpurile, în competiția europeană nr. 1.

Real, singura grupare cu cinci victorii consecutive în această competiție (se întâmpla în anii 50) urcă acum spre al 12 trofeu, fiind foarte puțin probabil să piardă cu 4 goluri diferență în meciul retur din 10 mai, de pe stadionul Vicente Calderon. Așadar, finala de la Cardiff (Țara Galilor) începe să se contureze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri