Caută
Close this search box.

Vizita surpriză a lui Zuckerberg la o familie obișnuită de americani

zuckerberg

Fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, a luat prin surprindere o familie obișnuită de americani care s-a trezit cu el la ușă. Daniel Moore din Newton Falls, Ohio, l-a găzduit pentru câteva ore pe Zuckerberg, alături de care a luat masa. Imaginile de la acest eveniment au fost postate pe pagina personală de Facebook a lui Zuckerberg.

Daniel Moore a aflat cu doar 20 de minute înainte de invitatul special pe care îl va avea la cină, relatează The Telegraph. La scurt timp după vizită, Zuckerberg a postat pe o imagine cu familia Moore, alături de mesajul: „Tocmai am ajuns în Ohio. Le mulţumesc lui Dan şi Lisa Moore pentru că m-au primit în casa lor şi pentru o cina minunată.“

Zuckerberg s-a aflat zilele trecute în Ohio ca parte a campaniei sale de-ai înţelege pe democraţii americani care au votat cu Donald Trump. În ianuarie 2017, Zuckerberg a anunţat că va vizita toate cele 50 de state pentru a-i cunoaşte mai bine pe americani.

Daniel Moore se numără printre americanii care au votat cu Donald Trump, după ce a votat de două ori pentru Barack Obama. Pe profilul său personal de Facebook, americanul a postat o fotografie cu CEO-ul, însoţită de următorul mesaj: „Îţi mulţumesc mult că ai trecut pe la noi Mark. Eşti un om de ispravă. Mulţumesc pentru că eşti tu şi pentru tot ce faci“.

sursa: digi24.ro

Foto: onenewspage.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri