Caută
Close this search box.

Compania care deține Blue Air a intrat din nou în insolvenţă

blue air

Tribunalul Giurgiu a decis intrarea în insolvență a companiei care deține BLUE AIR, SC BATA SKY IMOBILIARE SA. Zeci de creditori au cerut în instanță insolvența companiei, pe lista tribunalului aflându-se Primăria București, ANAF, Romaero, mai multe aeroporturi, precum și instituții bancare.

Iată decizia Tribunalului Giurgiu:

”Solutia pe scurt: Admite cererile formulate de Romstrade SRL şi Iordache Nelu. Dispune trecerea debitorului Bata Sky Imobiliare SA în procedură generală de insolvenţă. Încredinţează Consulta 99 SPRL Bucureşti mandatul de administrator judiciar cu atribuţiile prevăzute de lege. Respinge excepţiile lipsei de calitate procesuală activă, inadmisibilităţii, prematurităţii, tardivităţii şi nulităţii cererilor. Fixează termen în şedinţă publică la 20.09.2017. Cu apel în 30 zile de la comunicare.”

Blue Air Transport Aerian SA, cel mai mare transportator aerian privat de tip low cost, a intrat și în 2010 în procedură de insolvență, dupa ce Tribunalul Bucuresti a dispus, pe 6 octombrie 2010, aprobarea cererii formulate de trei companii.

Blue Air s-a apropiat anul trecut de liderul pieței, compania ungară Wizz Air, care a anunțat o creștere a traficului pe piața românească de 23%, până la 5,5 milioane de pasageri în 2016, potrivit puterea.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri