Caută
Close this search box.

Nominalizata Oscar, Saoirse Ronan, protagonista celui mai nou videoclip al lui Ed Sheeran

Actriţa irlandeză Saoirse Ronan, cunoscută pentru rolurile din ”Atonement” (2007), ”Brooklyn” (2015) – pentru care a fost nominalizată la Oscar -, ”The Grand Budapest Hotel” (2014) şi ”Hannan” (2011) este protagonista celui mai nou videoclip al lui Ed Sheeran, scrie News.ro.

Videoclipul piesei ”Galway Girl”, care face parte de pe cel de-al treilea album al artistului britanic, este filmat în oraşul irlandez din perspectiva cântăreţului.

Actriţa apare dansând în puburi, jucând Darts, alergând pe străzile oraşului, iar, în final, alături de cântăreţ. Videoclipul, lansat miercuri, este regizat de Jason Koenig şi se încheie cu o imagine de ansamblu a oraşului.

Ed Sheeran, născut pe 17 februarie 1991, a lansat trei albume de studio, 14 EP-uri şi 24 de single-uri solo şi 11 în colaborare cu alţi artişti, dar şi peste 20 de videoclipuri muzicale.

Cântăreţul englez a lansat cel de-al treilea album din carieră, ”÷ (Divide)”, pe 3 martie. El a devenit primul artist din istorie care a ocupat primele două locuri în topul single-urilor din Marea Britanie cu două piese complet noi, ”Shape of You” şi ”Castle On The Hill”, dar şi cel mai ascultat cântăreţ pe Spotify, după ce 42,2 milioane de utilizatori ai platformei accesează lunar melodii ale sale.

Recent, melodia „Shape of you” a fost recreată de realizatorii canalului YouTube Game Jam HD, în varianta postată de aceştia versurile fiind schimbate cu numele a 238 de staruri ale fotbalului mondial, între care se numără şi Gheorghe Hagi.

Ed Sheeran va fi cel de-al treilea cap de afiş al ediţiei din acest an a Festivalului Glastonbury.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri