Caută
Close this search box.

Real-Juventus, la Cardiff, peste o lună

Așa ar ”cam” arăta finala 2017 a Champions League, după ce vulpoii lui Juventus Torino au câștigat lejer, 2-0, prin ”dubla” lui Higuain din minutele 29 și 59, meciul-tur al semifinalei nr.2 din CL, cu AS Monaco, pe terenul acesteia din urmă. Nu ar fi prea multe de spus.

Ambele grupări au luptat și au alergat mult, dar e limpede că monegascii nu puteau mai mult, în vreme ce ”Bătrâna Doamnă” din Torino, nu de mult aruncată și pedepsită în ghearele ligii secunde italiene, se îndreaptă (aparent, cel puțin) lejer către o mare finală cu Real-ul lui Ronaldo. Vom vedea și returul de la Torino, dar e greu, aproape imposibil de crezut că se mai poate schimba ceva. Sigur că, afișând titlul de mai sus, ne hazardăm cumva, dar o facem, totuși. Ar fi una din minunile deceniului ca Atletico sau Monaco să mai întoarcă soarta calificării, după aceste ”execuții” fără scrupule din meciurile tur. Preferă, așadar, să ne hazardăm. Chiar dacă – evident – numai hazard nu e să pariezi pe REAL și JUVENTUS. E chiar banal.

La Cardiff, pe 3 iunie, va fi un duel istoric între GIANLUIGI BUFFON (peste 100 de meciuri în CL) și ”regele” CRISTIANO RONALDO al Madridului. Probabil unul dintre ultimele, dacă nu chiar ultimul, o victorie a torinezilor putând însemna – vă anunțăm în premieră – și retragerea marelui portar Buffon (deloc bufon între buturi), fost campion mondial! Și totuși, Gianluigi e … tânăr la doar 39 de ani. Ilustrul său predecesor Dino Zoff a devenit campion mondial la 40 de ani și jumătate, în 1982, așa că și Buffon ar mai putea rămâne, acolo, un an – doi !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri