Caută
Close this search box.

Pasajul rutier de la Piața Sudului, redat integral circulatiei la sfârsitul lunii iulie

Pasajul de la Piața Sudului va fi redat circulației până la 1 august, promite constructorul. De cealaltă parte, Gabriela Firea, primarul general al Capitalei avertizează că este ultimul termen pe care municipalitatea îl ia în considerare.

Primarul General, Gabriel Firea, s-a întâlnit cu reprezentanții asocierii Astaldi-Euroconstruct, pentru a analiza graficul de progres al lucrării. În cadrul întrevederii, constructorul a dat asigurări că își va redimensiona corespunzător forța umana și echipamentele, astfel încât
pasajul să fie terminat și redat integral circulației până cel târziu în data de 28 iulie.

Având în vedere că mare parte din materialele și echipamentele necesare pentru finalizarea pasajului trebuie importate, primarul general a solicitat constructorului să demareze de urgență procedurile de comandă pentru a nu exista întârzaieri, așa cum s-a întâmplat în anii trecuți la alte șantiere.

Reamintim că, în acest moment, se circula prin pasajul de la Piata Sudului
pe cate un fir pe sens. Pasajul Rutier Piața Sudului este o lucrare care asigură fluidizarea
traficului pe direcția inelului principal și pe arterele adiacente inelului median al Municipiului București si presupune realizarea unui pasaj subteran pe direcţia Calea Văcăreşti – Str. Niţu Vasile, cu câte doua benzi de circulatie pe sens, a patru pasaje pietonale, refacerea liniei de tramvai, lucrari de modernizare a carosabilului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri