Caută
Close this search box.

Adrian Naidin este Anti…tristul

Dupa incidentul mult mediatizat acum 6 luni cand a sarit pe geam de la etajul 1 intr-o noapte cand mascatii au perchezitionat casa in care locuia, cu o accidentare destul de serioasa la mana dreapta care l-a oprit din studiu , violoncelistul Adrian Naidin revine pe scenele bucurestene sa demonstreze puterea optimistului si a sufletistului intr-un concert pe care l-a intitulat sugestin ANTITRISTUL.

Da! el insusi este antidotul tristetii prin bucuria cu care traieste fiecare zi si fiecare sunet, fiecare melodie traditionala sau clasica. Nascut in Cluj Napoca, Adrian a preluat si prelucrat multe cantece populare din zona, vocea si violoncelul fiind parte din aceasta trimitere de suflet catre orice auditor pe care il intalneste. A facut instantanee magistrale. În ultimii ani, Adrian Naidin și-a fidelizat un număr impresionant de admiratori, împreună cu care savurează și explorează muzical în toate concertele sale.

Concertul din 8 mai 2017, sustinut pe scena Salii Mari a Teatrunului National Bucuresti, ora 19,30 va fi deschis cu Imnul Regal din respect pentru data apropiata a Zilei Regalitatii din 10 mai si mai propune si alte surprize in cele doua ore de program in care o are invitata si pe violonista Catalina Naidin.

Biletele pentru concertul ANTITRISTUL au fost puse în vânzare și pot fi achiziționate de la casa de bilete a Teatrului Național București sau online de pe ticketnet.ro, bilet.ro, eventim.ro și iabilet.ro. Prețul unui bilet variază în funcție de categoria de loc, astfel: 40 lei – Cat.II, 50 lei – Cat.II și 60 lei – Cat.I.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri