Caută
Close this search box.

Șoc la Hollywood. Demi Moore, dată în judecată pentru ucidere din culpă

Actriţa Demi Moore este dată în judecată de familia unui bărbat care s-a înecat în piscina ei, în urmă cu doi ani, informează contactmusic.com.

Trupul lui Edenilson Steven Valle, în vârstă de 21 de ani, a fost găsit pe fundul piscinei din curtea casei lui Demi Moore din Los Angeles.

Incidentul a avut loc după o mică petrecere organizată de îngrijitorul casei, iar acum Demi este inculpată în procesul intentat de părinţii lui Steven Valle.

TMZ scrie că părinţii tânărului susţin că ”nu existau indicatoare de adâncime sau de siguranţă în piscina adâncă de 10 metri, iar în jurul acesteia existau pietre care au creat un pericol pentru cei din jur”.

De asemenea, părinţii declară că temperatura apei din piscină era de 39 de grade, ceea ce ”compromite funcţiile creierului”.

Actriţa, în vârstă de 54 de ani, nu se afla la reşedinţa ei când s-a întâmplat nenorocirea, dar a declarat că a fost devastată de tragedie, potrivit Mediafax.

”Sunt în şoc absolut. Eram în afara ţării, călătoream ca să mă văd cu fetele mele pentru a serba o zi de naştere, atunci când am aflat vestea”.

”Pierderea unui copil este o tragedie greu de imaginat, iar inima mea merge către familia şi prietenii tânărului. Vă rog să respectaţi intimitatea şi viaţa privată a celor implicaţi, în aceste vremuri sensibile”, mai declarase atunci Moore.

Organe ale legii au declarat în acea perioadă: ”Bărbatul nu ştia să înoate şi se pare că a alunecat şi a căzut în piscină”.

FOTO: tmz.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri