Caută
Close this search box.

Adrenalină și suspans la show-ul incendiar „Drift Grand Prix”

În weekend-ul 6-7 mai a avut loc în Piața Constituției din București, în cadrul Salonului Auto Moto, „Drift Grand Prix”- concurs de drift, ce s-a desfășurat pe o suprafață de 17.000 mp, o premieră la Salonul Auto Moto.

Evenimentul a debutat miercuri, 3 mai, cu zona expozițională dedicată automobilelor, motocicletelor, tehnologiilor noi, trotinetelor electrice, precum și accesoriilor specifice industriei auto din România. Acestea au putut fi admirate până la sfârșitul evenimentului.

După spectacolul care a avut loc săptămâna trecută în Constanța, cei mai buni piloți de drift s-au mutat în Piața Constituției, din Capitală și au făcut un show incendiar în acest weekend.

Etapa finală de duminică a fost una cu multe evenimente.

Adrenalina și fumul au fost atracțiile zilei. Sute de oameni și-au petrecut ziua admirând cele mai spectaculoase drift-uri și susținându-și fiecare preferatul.

Ziua a debutat cu demonstrații de drift și training, a continuat cu un show CAMARO by the HELL ENERGY iar în pauza dintre battle-uri, spectatorii s-au racorit privind un concurs de tricouri ude BY KIMICAR – voluntarii pot uda fetele! După concurs acestea au facut show, spălând ude, una dintre mașinile de concurs.

La scurt timp după pauză, în timpul battle-ului ploaia și-a făcut simțită prezența, însă nimic nu i-a putut opri pe aceștia să se oprescă din întreceri. Fanii acestui sport au rămas nemișcați și-au îndurat ploaia și vântul puternic, spectacolul continuând până la final, iar piloții au dat dovadă de profesionalism făcând același spectacol și pe asfaltul ud.

În final, cel care s-a dovedit a stăpâni cel mai bine mașina a fost Ilarion Grigorici,

urmat pe locul 2 de Traian Bușe,

iar bronzul i-a revenit lui Evil Santos.

Galerie foto eveniment:

(Material realizat de Roberta Stănculescu și Andreea Vochin)

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri