Caută
Close this search box.

Maria Şarapova, invitată pe tabloul principal al turneului de la Birmingham

Sportiva rusă Maria Şarapova, în vârstă de 30 de ani, va primi o invitaţie pe tabloul principal al turneului de la Birmingham (Anglia), conform BBC, care citează surse din cadrul forului tenisului britanic.

Ar fi al treilea turneu la care Şarapova primeşte invitaţie, după expirarea suspendării pentru dopaj, după cele de la Stuttgart (Germania) şi Madrid (Spania). Jurnaliştii britanici scriu că au avut deja loc discuţii preliminare între reprezentanţii Mariei Şarapova şi oficialii Lawn Tennis Association, forul de conducere al tenisului din Marea Britanie. BBC mai notează că Michael Downey, directorul turneului de la Birmingham, şi-a dat acordul în această privinţă, relatează Mediafax.

Tenismena din Rusia nu a mai participat la niciun turneu premergător celui de la Wimbledon din 2010, când a ajuns în finală, tot la Birmingham. Turneul de categorie Premier se desfăşoară în perioada 19 – 25 iunie şi este dotat cu premii în valoare totală de 819.940 de dolari.

Maria Şarapova a ajuns până în semifinalele turneului de la Stuttgart, primul de la revenirea în competiţie, unde a fost eliminată de Kristina Mladenovici (Franţa), scor 3-6, 7-5, 6-4. Luni, a fost eliminată, însă, în turul al doilea al turneului de la Madrid, fiind învinsă de canadianca Eugenie Bouchard, scor 7-5, 6-2, 6-4, una dintre jucătoarele care s-au opus revenirii rusoaicei în circuitul WTA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri