Caută
Close this search box.

Ploaia torențială nu a oprit distracția din Piața Universității

Un show incendiar a avut loc în Piața Universității cu ocazia împlinirii a 10 ani de când România face parte din Uniunea Europeană. Unii dintre cei mai iubiti artiști români s-au adunat și, de Ziua Europei, au făcut un concert de excepție. Deoarece intrarea a fost liberă și concertul a avut loc în zona 0 a Bucureștiului, sutele de oameni care au luat parte la spectacol s-au adunat să prindă locuri în fața cu cateva ore bune înainte.

Bucureștenii i-au putut vedea cântând live pe Akcent, Alexandra StanAntoniaCarla’s DreamsDan BălanFly ProjectInna și Morandi.

Surpriza evenimentului a fost faptul că, după o îndelungată absenţă de pe scenă, trupa O-Zone s-a reunit. Artiştii au cântat piesele care i-au făcut celebri în întreaga lume.

Atmosfera a fost atât de încinsă și artiștii s-au făcut atât de iubiți de public încât nici ploaia torențială care a început dintr-o dată nu a reușit să-I facă pe aceștia să abandoneze spectacolul și să plece acasă. Fie că au venit pregătiți cu umbrele, fie ca s-au ascuns pe unde au apucat, fie ca au îndurat picăturile reci de ploaie, au rămas acolo și au ascultat în continuare hit-urile celor mai iubiți artiști care au urcat pe scenă special pentru ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri