Caută
Close this search box.

Conil Fest: Copiii se pregătesc de sărbătoare

Palatul Național al copiilor va găzdui, în perioada 13-14 mai 2017,  cea de-a XV-a ediție a CONIL Fest – Festivalul Integrării.

Pe parcursul celor doua zile, peste 1500 de copii tipici și cu dizabilități  îi vor purta pe cei prezenți într-o lume a poeziei, dansului, cântului și a întrecerilor sportive, într-un maraton artistic desăvârșit, pus la cale de inimoșii organizatori – Asociația CONIL și Primăria Municipiului București, prin Proedus .

Momente emoționante, pline de farmec și sensibilitate ne vor fi oferite de invitații noștri speciali de la școlile pentru copii hipoacuzici, deficienți psihomotorii sau cu deficiențe de vedere, copii cu autism sau sindrom Down ce vor  demonstra tuturor că dincolo de orice dizabilitate există o abilitate ce trebuie descoperintă, încurajată și promovată.

Unul dintre momentele speciale ale Conil Fest,va fi cu siguranta cel sustinut de Fanfara  Jandarmeriei Romane, duminica 14 mai 2017 incepand cu ora 15.30.

Participanții la acest eveniment sunt copii cu vârste cuprinse între 3 și 18 ani proveniți din grădinițe, școli și cluburi sportive din București și din țară.

Asociația CONIL sprijină de peste un deceniu integrarea copiilor cu dizabilități precum și promovarea adevăratelor talente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri