Caută
Close this search box.

Alt copil a căzut într-un puț, care măsoară 12 metri adâncime

Un copil în vârstă de cinci ani a căzut sâmbătă într-un puț al unei gospodării din Răcari, județul Dâmbovița. Puțul are o adâncime de 12 metri.

Noul caz se petrece la nici trei săptămâni de la un incident similar care a avut loc în Teleorman, când un copil de aproape doi ani a fost salvat după 11 ore.

Raed Arafat, șeful DSU, a declarat la Digi24 că în Dâmbovița este vorba despre o fetiță de 5 ani, care se află la doi metri de gura puțului, pentru că a căzut în găleată.

Deși fetiţa se afla la o adâncime relativ mică, autoritățile s-au temut că o mișcare bruscă ar fi putut impulsiona căderea în gol, așa că au acţionat cu toată grija. „Situația se poate schimba din moment în moment”, a spus șeful Departamentului pentru Situații de Urgență.

Raed Arafat face apel la populație să fie mai atentă, să-și supraveghere copiii și să închidă corespunzător aceste puțuri.

În jurul orei 17.15, fetița a fost scoasă în siguranță, a anunțat ISU Dâmbovița. Copilul este examinat medical în prezent, dar probabil că nu va avea nevoie să fie transportat la București.

FOTO: olt-alert.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri