Caută
Close this search box.

Simona Halep e regină la Madrid. Românca a câştigat turneul a doua oară consecutiv

Simona Halep câştigă turneul de la Madrid, pentru al doilea an consecutiv.

Românca a învins-o pe Kristina Mladenovici, după două ore şi 44 de minute, în finala turneului WTA din categoria Premier Mandatory de la Madrid în trei seturi – 7-5, 6-7, 6-2, câştigând primul turneu din 2017.

Finala Madrid Open a fost o încleştare tensionată, echilibrată şi spectaculoasă. Ambele jucătoare au arătat un tenis de clasă, cu game-uri şi schimburi de mingi lungi, cu soluţii de efect şi cu risipă de energie.

Halep a abordat inteligent partida cu puternica Mladenovic, a fost calmă în momentele în care precizia loviturilor ei a lăsat de dorit, a avut răbdare şi nu s-a abătut de la planul stabilit. O dată şi-a ieşit însă rău din fire, în finalul setului al doilea, după un lob extraordinar al adversarei, şi a trântit racheta, apoi a lovit-o cu piciorul. Publicul a fluierat gestul, iar arbitrul a penalizat-o pe româncă, potrivit news.ro.

Halep a servit bine, a împiedicat-o pe Mladenovic să-şi facă un-doi-urile cu lovitura de dreapta şi a jucat-o mult pe rever. Punct forte altădată, serviciul lui Mladenovic nu a fost la cel mai înalt nivel. Dar ea a folosit alte lovituri din arsenal, mai ales scurta şi a făcut destul de bine faţă în meci.

Simona Halep va primi 1.043.680 de euro şi 1.000 de puncte WTA, iar Mladenovic, 511.740 de euro şi 650 de puncte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri