Caută
Close this search box.

MAE atenționează: În Grecia este grevă a controlorilor de trafic aerian

 

Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află sau doresc să călătorească în Grecia că Asociația Controlorilor de Trafic Aerian a anunțat declanșarea unei greve pe toate aeroporturile elene în ziua de miercuri, în intervalul orar 11,00 – 15,00.

Pentru detalii privind modificările din orarul de zbor este recomandată contactarea liniilor aeriene, precizează MAE într-un comunicat.

Cetățenii români, afectați de situația din atenționare, pot solicita asistență consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Atena: +302106728879 și +302106728875, apelurile fiind redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetățenilor Români din Străinătate (CCSCR) și preluate de operatorii Call Center în regim de permanență.

De asemenea, cetățenii români care se confruntă cu o situație dificilă, specială, cu caracter de urgență, au la dispoziție și telefonul de urgență al Ambasadei României la Atena: +306980833448.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea paginilor de internet atena.mae.ro și www.mae.ro și reamintește faptul că cetățenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziție aplicația „Călătorește în siguranță” (disponibilă gratuit în „App Store” și „Google Play”), care oferă informații și sfaturi de călătorie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri