Caută
Close this search box.

Dinamo câștigă lejer Cupa Ligii la fotbal

După ce Viitorul lui Hagi a cucerit primul trofeu – și cel mai important – al anului 2017, devenind în premieră campioana României, Dinamo București l-a obținut pe cel de-al doilea, Cupa Ligii Profesiniste de Fotbal, câștigând fără niciun fel de probleme finala cu Poli Timișoara, 2-0 (2-0).

Iar dacă problema învingătoarei nu s-a pus nicio clipă, golurile aceluiași Nemec, din minutele 6 și 26, au clarificat situația și mai repede decât era de așteptat, în condițiile în care Poli Timișoara era cu gândul doar la salvarea de la retrogradare. Nimic special de notat, mai puțin poate faptul că antrenorul dinamovist Cosmin Contra și-a învins lejer fosta echipă, bifând primul trofeu cucerit de Dinamo după nu mai puțin de 5 ani de vid total, perioadă în care rocada Badea – Negoiță pare să nu fi adus mai nimic important în curtea ”câinilor roșii”. Curte care, apropo, s-a mutat ceva mai la periferie, din Șoseaua Ștefan cel Mare aju ngând pe lângă târgul de mașini din Vitan.

Să mai consemnăm și faptul că Liga va trimite către Dinamo cam 400.000 de euro, sumă considerabilă, oricum am lua-o, dacă ne gîndim la ”efortul” minim depus în competiția născută cu doar trei ani în urmă și la care participă numai echipele din Liga I a campionatului României.

Așteptăm acum finala Cupei României, din 27 mai, între Astra și Voluntari, după care ne vom lua adio de la unul din cele mai slabe sezoane din istoria fotbalului românesc, excepție făcând miracolele numite ”Viitorul” și , desigur ”Hagi”. Dar asta știam mai de mult. Foto GSP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri