Caută
Close this search box.

Filmul „Wonder Woman” ajunge, în sfârșit, în România

 

Mult anticipata producţie Warner Bros. Pictures, „Wonder Woman”, ajunge în premieră în cinematografele din toată ţara din 2 iunie.

Înainte de a deveni Wonder Woman, Diana a fost prinţesa din Amazon, crescută într-un paradis izolat şi antrenată pentru a fi invincibilă în luptă. În momentul în care un pilot american se prăbuşeşte pe ţărmul insulei sale şi o avertizează că urmează să izbucnească un război care va zdruncina lumea, Diana decide să renunţe la liniştea căminului său, convinsă că intervenţia ei poate opri ameninţarea. Luptând alături de omenire într-un război menit să oprească toate războaiele, Diana îşi va descoperi marile puteri şi adevăratul său destin.

Gal Gadot revine în rolul super-eroinei DC Comics alături de Chris Pine, Robin Wright, Danny Huston, David Thewlis, Connie Nielsen şi Elena Anaya. „Wonder Woman” va putea fi urmărit în IMAX 3D, 4DX şi Dolby Atmos.

Regia este semnată de Patty Jenkins (Monster, cu Charlize Theron), pe un scenariu semnat de Allan Heinberg, Zack Snyder, Allan Heinberg și Jason Fuchs.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri