Caută
Close this search box.

Papa Francisc și Donald Trump: întâlnire de 30 de minute la Vatican. VIDEO

La Vatican, Papa Francisc și președintele SUA, Donald Trump au avut o întrevedere privată.

Audiența privată a început la ora locală 08:33 (6:33 GMT) și a durat 27 de minute, cât obișnuiesc să dureze discuțiile Papei cu șefii de stat și de guvern care îl vizitează.

Trump a venit împreună cu soția sa, Melania, care era îmbrăcată în negru, cu părul strâns și purtând un voal negru. Cuplul prezidențial american a fost escortat de Garda Elvețiană de la Vatican către apartamentele pontificale. După aceea, președintele american a intrat singur în așa-numita Sala del Tronetto, aflată lângă biblioteca privată, unde și-a strâns mâna cu Papa Francisc și a pozat pentru fotografi. Potrivit DPA, Trump era numai zâmbet, în timp ce papa Francisc aborda o mină mult mai serioasă, scrie Agerpres.

Delegația americană — din care au făcut parte fiica cea mare a lui Trump, Ivanka, soțul acesteia, Jared Kushner, secretarul de stat al SUA, Rex Tillerson, consilierul pe probleme de securitate națională, H.R. McMaster, și purtătoarea de cuvânt Hope Hicks, plus alte opt persoane — a așteptat finalul întrevederii într-o sală alăturată.

https://www.youtube.com/watch?v=Gfd1Y9NS0tA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri