Caută
Close this search box.

Şase românce asaltează Parisul. Care sunt adversarele fetelor noastre la Roland Garros

Simona Halep, Monica Niculescu, Irina Begu, Patricia Țig, Sorana Cârstea și Ana Bogdan sunt româncele care joacă pe tabloul principal la Roland Garros. Sportivele și-au aflat azi rivalele din primul tur.

Simona Halep joacă în primul tur cu slovaca Jana Cepelova (24 de ani, 88 WTA). Cele două s-au mai întâlnit la US Open 2014, când Simona a câștigat, și în primul tur la Wimbledon 2015, când a câștigat slovaca.

Monica Niculescu (29 de ani, 53 WTA) o întâlnește în premieră pe estoniana Anett Kontaveit (21 ani, 52 WTA).

Irina Begu (26 de ani, 44 WTA) va juca în primul tur contra Marianei Duque-Marino. Columbianca de 27 de ani se află pe locul 114 în lume.

Patricia Țig (22 de ani, 119 WTA), prezentă în premieră direct pe tabloul principal al unui turneu de Mare Șlem, va avea primul meci cu rusoaica Anastasia Pavliucenkova (25 ani, 17 WTA).

Sorana Cîrstea (27 de ani, 67 WTA) joacă în primul tur cu chinezoaica Shuai Peng (31 ani, 39 WTA). Peng s-a impus în singurul lor duel, în 2010, în primul tur la Hobart, cu 6-1, 6-4.

Ana Bogdan s-a calificat, în premieră, pe tabloul principal de simplu al turneului de la Roland Garros, după ce a dispus în runda finală a fazei preliminare de franțuzoaica Virginie Razzano cu 6-4, 6-0.

Meciurile de pe tabloul principal de la Roland Garros se vor disputa în perioada 28 mai-11 iunie, potrivit tvr.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri