Caută
Close this search box.

Un teatru din Londra a fost evacuat în timpul unui spectacol

UPDATE Poliţia britanică a anunţat că alerta de securitate de la teatrul Old Vic, din centrul Londrei, a fost falsă.

Teatrul Old Vic din Londra a fost evacuat în timpul unui spectacol, în urma unei alerte de securitate, relatează The Independent.

Poliţia a confirmat că toţi spectatorii au fost nevoiţi să părăsească teatrul din centrul Londrei, aflat în apropiere de gara Waterloo.

Martorii au publicat fotografii pe reţelele de socializare, în care apar numeroase persoane ieşind din clădire, precum şi maşini de poliţie şi pompieri.

„Poliţia a fost chemată sâmbătă, 27 mai, la 14.38 (16.38 ora României), în urma unei alerte de securitate la teatru. Teatrul a luat decizia de a evacua clădirea. Au fost închise drumuri din jur. Ofiţeri specializaţi sunt la faţa locului”, a spus un purtător de cuvânt al Poliţiei din Londra, potrivit News.ro.

Publicul şi actorii – inclusiv starul din Războiul Stelelor, John Boyega – ar fi fost duşi în grădina Muzeului Imperial de Război, cât timp clădirea a fost verificată.

Martorii au povestit că Boyega se afla pe scenă, spunându-şi replicile din „Woyzeck”, când mai multi angajaţi ai teatrului, cu veste fosforescente, au intrat în sală şi au început evacuarea, invocând temeri privind un pachet suspect găsit în clădire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri