Caută
Close this search box.

Fostul selecționer Răzvan Lucescu, dorit de cea mai titrată echipă din Grecia

Fostul selecționer al echipei naționale a României, Răzvan Lucescu (48 de ani), e gata să dea lovitura, fiind dorit de celebra Olympiacos Pireu. Lucescu a plecat de la Skoda Xanthi după trei sezoane petrecute pe banca tehnică a echipei elene. Fost portar la Rapid, FC Brașov sau Sportul Studențesc și fiu al celebrului Mircea Lucescu, Răzvan a reușit în doar trei campionate cele mai bune rezultate din palmaresul celor de la Xanthi. Astfel, cu doi ani în urmă el a ajuns cu formația sa în finala Cupei Greciei, pierdută cu scorul de 1-3 în faţa celei mai titrate grupări are fotbalului elen, Olympiacos Pireu. În sfârșit, anul acesta Xanthi a terminat campionatul pe locul 6, cea mai bună performanță a acestui club.

Iată suficiente motive pentru ca patronatul lui Xanthi să îl regrete pe Lucescu Jr, în vreme ce, confrom presei din Grecia, același Lucescu Jr este acum primul pe lista de tehnicieni doriți de … ghiciți cine, tocmai de foștii săi adversar de la Olympiacos Pireu, cea mai de succes echipă din întraga istori fotbalului grec, de 43 de ori campioană (record național absolut) și de 27 de ori câștigătoare a Cupei Greciei.

Iar toate acestea exact în momentul în care tatăl său, Mircea Lucescu (72 de ani), trece poate prin cel mai delicat moment al carierei sale, fiind demis de conducerea celor de la Zenit Sankt Petersburg, după numai un an de colaborare. Sigur, asta nu înseamnă că – fie și la această vărstă – Mircea Lucescu ar fi un antrrenor ”terminat”. Nici pe departe. Prin momente grele au trecut și trec toți marii tehnicieni ai lumii. Lucescu Senior este acum o variantă serioasă pentru echipa națională a României, în condițiile în care tricolorii, sub conducerea germanului Daum, au cele mai slabe rezultate din ultimele decenii. În plus, el este dorit și de puternicele grupări Galatasaray și Fenerbahce, ambele din istanbul și performere cu vechi state în Turcia. Foto ProSport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri