Caută
Close this search box.

Simona Halep şi Sorana Cîrstea, în turul al doilea la Roland Garros

Simona Halep s-a calificat în turul secund la Roland Garros, după o victorie categorică în faţa Janei Cepelova, scor 6-2, 6-3.

În pofida problemelor de la gleznă, sportiva din România a avut un joc extrem de solid, dictând ritmul punctelor şi punând în permanenţă presiune pe adversară. La finalul disputei, intervievată de Marion Bartoli, fostă învingătoare la Wimbledon, Halep şi-a exprimat primele impresii în legătură cu disputa recent încheiată.

„Sunt fericită să fiu aici, la Roland Garros. Nu a fost uşor să joc împotriva Janei, e o adversară dificilă. Dar m-am descurcat bine”, a spus Simona Halep, potrivit digisport.ro.

Chiar dacă pe Suzane Lenglen tribunele au fost departe de a fi pline, fanii prezenţi au fost în marea lor majoritate de partea Simonei. Aceasta a fost vizibil emoţionată de susţinerea primită şi a ţinut să le transmită un mesaj fanilor francezi.

„E ceva special, vă mulţumesc tutoror celor care mă susţineţi. Am şi fani francezi, care au fost alături de mine în 2014, când am făcut finala. Sper şi anul acesta să urc cât mai sus şi să nu îi dezamăgesc”, a mai spus românca.

În turul secund, Simona Halep va avea parte de o confruntare uşoară pe hârtie, împotriva Tatianei Maria, locul 102 WTA.

Tot astăzi, Sorana Cîrstea a obţinut prima victorie la Roland Garros. Cu o prestaţie solidă, românca s-a impus în faţa chinezoaicei Shuai Peng, cu 6-3 6-1.

Cîrstea a impresionat la debutul la Roland Garros. Numărul 64 mondial s-a impus în minimum de seturi în faţa chinezoaicei Shuai Peng, semifinalistă la Strasbourg, săptămâna trecută.

Cîrstea a cedat doar patru game-uri în meciul cu sportiva clasată pe poziţia a 36-a WTA. Românca a condus cu 4-0 în primul set, pe care şi l-a adjudecat cu 6-3.

În actul secund, Cîrstea i-a lăsat şi mai puţine şanse lui Peng. A fost 6-1 în favoarea sportivei născute în Bucureşti, care a atins cea mai mare performanţă pe zgura de la Paris în 2009, când a ajuns în sferturile de finală.

În turul secund, Cîrstea va juca împotriva Carlei Suarez Navarro.

FOTO: adevarul.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri