Caută
Close this search box.

Un membru al ”Generației de Aur” îl desființează pe șeful F.R.Fotbal, Burleanu

Aflat deja pe o poziție mai mult decît șubredă, după rezultate catastrofale ale echipei naționale de fotbal, dar și – mai ales – după desființarea a numeroase cluburi din fotbalul românesc, parcă mai multe ca oicând, actualul președinte al Federație Române de Fotbal (FRF), venit parcă de nicăieri în martie 2014 când nu avea nici 30 de ani, este puternic și din ce în ce mai intens atacat de nume mari ale sportului-rege de la noi.

Între aceștia s-a aflat, nu de mult, însuși Gică Hagi, antrenorul și patronul campioanei României, Viitorul Constanța. Au mai fost și alte voci importante, precum Ionel Ganea (fost internațional , actual antrenor), Adrian Porumboiu (fost arbitru FIFA), Ovidiu Ioanițoaia (unul din cei mai valoroși jurnaliști de sport din toate timpurile în România), Dumitru Pelican (fost senator, dar și comentator sportiv timp de peste 20 de ani) etc.

Cel mai recent nume este al unui alt membru foarte important al așa-numitei ”Generații de Aur”, fostul portar al echipei naționale, clasată a cincea din Lume la turneul final al Campionatului Mondial 1994 din SUA, Florin Prunea, actualmente președinte al prim-divizionarei CSMS Iași.

Vă prezentăm pentru început declarația foarte dură, dar venită cu numeroase argumente ale fostulul mare portar, declarație dată în direct la ProSport Live, urmând ca foarte curând să vă oferim o discuție ÎN EXCLUSIVITATE pentru MAGNANEWS cu Florin Prunea, de 40 de ori selecționat în echipa națională și președinte al echipei de Liga I, CSMS Iași :

„Rămân la părerea pe care am avut-o iniţial, a fost o diversiune securisto-comunistă, care să învrăjbească cluburile între ele, cele de Liga 1, cu cele de Liga 2 şi cu cele de Liga 3. Nu a reuşit (n.r Răzvan Burleanu), şi ăsta este un lucru bun pentru fotbalul românesc. Stăteam cu toţii şi comentam acest discurs plin de minciuni pe centimetru pătrat. Fotbalul românesc este în colaps, dispar echipe şi conducătorii FRF au prime de sute de mii de euro.

E normal cum s-a votat, oricine are nevoie de bani. Este o păcăleală, pentru că dacă o sa vedeţi câţi bani primeşte fiecare club, este o ruşine! Vin milioane de euro de la FIFA şi UEFA, FIFA a mărit contribuţia anuală pentru dezvoltarea fotbalului de la 400.000 de euro la 1,2 milioane de euro. Aceşti bani trebuie să meargă la cluburi, dar vor ajunge din nou în diurne de 500 de euro şi în prime personale ale conducătorilor FRF.

Eu am vrut să intervin la Adunarea Generală când (n.r Răzvan Burleanu) l-a jignit personal pe Pompiliu Stoica. Ar trebui să se şteargă la gură când vorbeşte despre asemenea oameni, care au făcut enorm de mult pentru fotbalul românesc şi pentru echipa naţională. El a încercat să ne provoace pentru ca noi să avem o ieşire necontrolată.

Vine (n.r Răzvan Burleanu) dintr-o altă lume, este speriat, îşi pierde controlul. Cei care l-au pus acolo şi-l ţin în braţe, ar trebui să-l lase din braţe pentru că se compromit ca oameni. Fotbalul este un fenomen social, nu poţi să-l dai pe mâna tuturor dobitocilor. Nu m-am referit la domnul Burleanu.

Cei care vor candida la şefia FRF trebuie să demonstreze că merită să fie votaţi. Va fi foarte greu pentru cine va veni, totul este zero, nu există competiţii, nu există absolut nimic. Lumea este disperată în teritoriu, nu există bani. Nu trebuie să-i judecăm pentru cum au votat la Adunarea Generală. Există un contract comercial, nu ştiu cum va încasa Federaţia banii. Liga este cea care deţine drepturile TV. Bătălia mare este pentru desfiinţarea Ligii, nu pentru aceşti 5% care să meargă către Liga 2 şi Liga 3″ a spus Prunea la ProSport Live

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri