Caută
Close this search box.

Colcăie gândacii într-un spital în care sunt internaţi copii

Colcăie gândacii la Spitalul Judeţean Arad în secția pentru copii. Mama unui pacient a filmat scârboasele insecte care se plimbă peste tot și prin sertare, şi prin chiuvete, chiar și prin paturile în care stau copiii. Femeia le-a cerut socoteală medicilor.

Directorul spune că el tot comandă dezinsecţii, dar fără efect. Clădirea nu a mai fost renovată de 21 de ani.

Scârbită şi furioasă, o mamă, obligată să supravieţuiască împreună cu copilul ei printre gândacii de la pediatrie, a filmat insectele despre care spune că sunt peste tot.

„S-a aprins lumina şi gongile de pe noptieră, de pe dulăpioare, de pe paturi, care încotro. La lumină nu stau, ziua nu stau, doar pe jos mai prindeam şi omoram câţiva,” povestește mama.

Alte mame care trebuie să îşi interneze copiii la Spitalul Judeţean Arad confirmă.

„Aici e plin, până şi în pat sunt. E groaznic. Îţi vine să-ţi iei copilul şi să pleci de aici. Cum poţi să stai? E infecţie, sunt microbi,” spune un pacient.

Directorii spitalului admit că se plimbă gândacii la Pediatrie, dar susţin că nu mai au soluţii ca să scape de ei.

„S-a făcut a treia dezinsecţie pe secţie. De ieri s-au pus şi capcane. Ca măsuri suplimentare am schimbat şi soluţiile cu care s-a făcut dezinsecţie,” spune Mircea Onel, directorul medical al Spitalului Judeţean Arad, citat de digi24.ro.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri