Caută
Close this search box.

Ziua portilor deschise pentru copii

Dupa accesul copiilor in camera deputatilor si ministerul apararii nationale, alte doua institutii nationale media – Televiziunea Romana si Societatea Radio – au programe pregatite special pentru ziua copilului.

Astfel, Orchestra Nationala Radio asteapta copiii pentru un concert deschis, cu un program special pregatit pentru ei. Pe 1 iunie, ora 11, in Sala de Concerte Mihail Jora, maestrul dirijor Cristian Orosanu este pregatit sa explice ce se intampla pe scena, ce si de ce dirijeaza, ce instrumente canta iar copiii pot interactiona direct, urcandu-se langa muzicienii participanti la acest concert.

Televiziunea Romana acorda copiilor in zilele de 1 si 2 iunie un tur al redactiilor si studiourilor de inregistrare. Cu o programare prealabila, copiii insotiti de parinti sau bunici pot vizita in aproximativ doua ore universul nevazut al unei intregi industrii media. Pana la o simpla imagine pe ecranul televizorului, zeci de oameni lucreaza la partea tehnica: lumini, sunet, culoare, redactare – parti nestiute si nevazute de telespectatori dar atat de importante in fiecare minut de emisie TV.

Intrarea este libera.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri