Caută
Close this search box.

Accident grav la Bâlea Lac. Şase răniți după ce două telecabine s-au lovit de peron

UPDATE Două telecabine de la Bâlea au rămas fără frâne și s-au lovit violent de stații, una la Bâlea Lac și cealaltă la Bâlea Cascadă. În urma celor două accidente șase persoane au fost rănite.

Două persoane sunt blocate la stația Bâlea Lac, unde a doua telecabină a rămas fără frâne și s-a lovit de stație. Lucian Radu, prefectul Sibiului, a precizat că Transfgărășanul este închis, așa că a fost chemat un elicopter SMURD pentru a transporta victimele la spital.

(Ştirea iniţială)

Patru persoane au fost rănite, duminică, după ce telecabina care face legătura între Bâlea Cascadă și Bâlea Lac a intrat cu viteză în stație și s-a lovit de peron. Mai multe echipaje de pompieri, SMURD și salvamontiști au ajuns la fața locului.

15 persoane se aflau în telecabină la momentul impactului. Potrivit primelor informații telecabina a rămas fără frâne și s-a izbit puternic de stație, când cobora de la Bâlea Lac spre Bâlea Cascadă, potrivit digi24.ro.

Printre persoanele rănite se numără și un copil de patru ani, care are o fractură la nas. Un bărbat s-a rănit la picior și două femei acuză dureri la nivelul coloanei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri