Caută
Close this search box.

Belgia cere ajutorul Poliţiei Române pentru identificarea unui cadavru descoperit în 2008

Autorităţile din Belgia au cerut ajutorul Poliţiei Române pentru identificarea unui cadavru descoperit în anul 2008, în saci de plastic aflaţi pe malul stâng al fluviului Meuse, din localitatea Amay – Belgia, transmite IGPR.

„Corpul neînsufleţit, căruia îi lipseau cele patru membre, a fost descoperit în anul 2008, în saci de plastic aflaţi pe malul stâng al fluviului Meuse, din localitatea Amay – Belgia. Conform descrierii făcute de organele judiciare belgiene, este vorba despre un bărbat, de aproximativ 40 de ani, corpolent, cu păr şaten, care avea o cicatrice infra-ombilicală de 6 cm., orizontală, precum şi o cicatrice rezultată, cel mai probabil, în urma unei apendicectomii. La nivelul umărului drept, avea un tatuaj care reprezenta două inimi străpunse de o săgeată şi acoperite cu o panglică pe care erau inscripţionate prenumele „SABINE” şi „PETER””, transmite Poliţia Română printr-un comunicat de presă, preluat de Mediafax.

 

Pentru indentificarea corpului neînsufleţit, autorităţile judiciare din Belgia au transmis fotografii reprezentând reconstrucţia facială a persoanei decedate, semnalmentele acesteia, precum şi fotografia tatuajului pe care aceasta îl avea, structurilor judiciare competente din ţările membre ale Uniunii Europene, prin intermediul Eurojust.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri